Beypazarı Ticaret Odası Başkanı Çalıkan:

Beypazarı Ticaret Odası Başkanı Necdet Çalışkan, üyeleri son dönemde döviz ve altın fiyatlarındaki değişmelere karşı uyardı. 

Beypazarı Ticaret Odası Başkanı Necdet Çalışkan, üyeleri son dönemde döviz ve altın fiyatlarındaki değişmelere karşı uyardı. Çalışkan, Beypazarı Ticaret Odası salonundaki toplantıda yaptığı konuşmada, 2013 yıl sonu itibarıyla TEFE, TÜFE, döviz ve altın fiyatlarındaki değişmeler ve yerel seçim sürecini de göz önüne alındığında, 2014 yılında döviz ve faizlerin yükselme eğiliminde olduğunu ve bu nedenle üyelerinin daha da dikkatli olmaları gerektiğini söyledi. Necdet Çalışkan, "Bu durumda ticari ilişkilerde, öncelikle borçlanılırken alacak kıymetimiz üzerinden borçlanmanın bir noktaya kadar üyelerimizi korumada faydası olacaktır" ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: