Beypazarı ve Karaşar genciyle yaşlısıyla kızak şenliğinde buluştu

Ankara'nın Beypazarı Belediyesi ve Karaşar Belediyesi ortaklığı ile düzenlenen 'Geleneksel Beypazarı Kızak Şenliği' Karaşar Kirazyanı...

Ankara'nın Beypazarı Belediyesi ve Karaşar Belediyesi ortaklığı ile düzenlenen 'Geleneksel Beypazarı Kızak Şenliği' Karaşar Kirazyanı mevkiinde gerçekleştirildi. Kızak şenliğine katılan çevre il ve ilçelerden yüzlerce kişi kızakları ile kaydı.
Karaşar Belde Belediye Başkanı Ali Özdamar bu organizasyonu yaparken amaçlarının Karaşar'ı kış turizme kazandırmak olduğunu belirtti. "Gelecek sene yapmayı düşündüğümüz yatırımlarla bu bölgeyi Ankara'nın Davos'u yapmayı amaçlıyoruz." diyen Özdamar, şenliğe vatandaşların katılımın yüksek olduğuna dikkat çekti. Özdamar, şenlikte küçük büyük herkesin gönlünce eğlenmesinden mutlu olduğunu kaydetti.
Beypazarı Belediye Başkanı Cengiz Özalp ise amaçlarının gelecek sene daha büyük bir organizasyonla Türkiye'nin dört bir tarafından misafirlerin katıldığı bir organizasyon yapmak olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz