Beypazarı'nda Bayram Hazırlıkları

Beypazarı Emniyet Müdürlüğü, bayramlarda tatilcilerin büyük ilgi gösterdiği ilçede yaşanacak bayram yoğunluğu nedeniyle çeşitli tedbirler aldı.

Beypazarı Emniyet Müdürlüğü, bayramlarda tatilcilerin büyük ilgi gösterdiği ilçede yaşanacak bayram yoğunluğu nedeniyle çeşitli tedbirler aldı.

Beypazarı Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, mezarlık ziyaretleri sırasında yaşanacak yoğunluk için mezarlık çevresinde geniş güvenlik önlemleri alınacağı belirtildi.

Şehir içi geçiş yollarında ve kavşaklardaki trafik polisi sayısının arttırılacağı ifade edilen açıklamada, bayramın hüzne dönüşmemesi için sürücüler, kurallara uymaları konusunda uyarıldı.

Reklam
Reklam

Ayrıca, bayram tatili dolayısıyla yaşanacak yoğunluk nedeni ile vatandaşlar, olası hırsızlık ve kapkaç olaylarına karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıldı.

Beypazarı Turizm Derneği Başkanı Altan Değirmencioğlu da ilçede bulunan konaklama yerlerine rezervasyonların sürdüğünü, 79 katlı baklava, telkari gümüşü, tarihi konak ve müzeleri görmek isteyenleri ilçeye beklediklerini ve ilçeye gelen misafirleri sarayda ağırlar gibi ağırlayacaklarını söyledi.

Bu arada bayram öncesi ziyaretçi akınına uğrayan şehir mezarlığındaki yol yapım ve park alanı hazırlanması çalışmaları da tamamlandı.

Mezarlık ziyaretlerinde araç sıkıntısı çekenler için her yıl olduğu gibi bu yıl da arife gününde çarşı merkezi hanlar önünden kalkacak olan belediye otobüsleri, vatandaşları mezarlıklara ücretsiz olarak götürüp getirebilecek.

Muhabir: Yaşar Tonbak

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: