Beypazarı'nda Elektrik Kesintisi

Beypazarı'nda bakım onarım çalışmaları dolayısıyla bazı bölgelerde elektrik kesintisi uygulanacak.

Beypazarı'nda bakım onarım çalışmaları dolayısıyla bazı bölgelerde elektrik kesintisi uygulanacak.

Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş Beypazarı Operasyon Merkezi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, trafo merkezlerinde ve enerji iletim hatlarında yapılacak bakım, onarım çalışması nedeniyle; 7-9 Ağustos tarihlerinde bazı bölgelere elektrik verilemeyeceği bildirildi.

Açıklamada, 7 Ağustos'ta 09.00-14 saatleri arasında ilçe merkezi Hacıkara Mahallesi, evim yapı kooperatifi, emek yapı kooperatifi ve civarına, 8 Ağustos'ta 09.00-14.00 saatleri arasında Hacıkara Mahallesi Emek Sokak, Mehmetçik Sokak, Uygurlar Sokak ve civarına, 9 Ağustos'ta 09.00-14.00 saatleri arasında Kayabükü köyü, Köşebükü köyü ve sulama grupları ile Tahirler köyü sulama gruplarında elektrik kesintisi yapılacağı kaydedildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz