Beypazarı'nda Elektrik Kesintisi

Beypazarı'na bağlı bazı köylerde, bakım ve onarım çalışması dolayısıyla elektrik kesintisi uygulanacak.

Beypazarı'na bağlı bazı köylerde, bakım ve onarım çalışması dolayısıyla elektrik kesintisi uygulanacak.

Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş Beypazarı Operasyon Merkezi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, trafo merkezlerinde ve enerji iletim hatlarında yapılacak bakım ve onarım çalışması nedeniyle 11-14 Eylül tarihleri arasında bazı köylere elektrik verilemeyeceği bildirildi.

Açıklamada, 11 Eylül'de 09.00-14.00 saatleri arasında Dibekören, Kebanlar, Karaören, Uşakgöl, Karacaören, Akçalı,Yiğerler, Avea baz istasyonu ve civarına, 12 Eylül 09.00- 14.00 saatleri arasında Uşakgöl Yaylası, Telekom Baz İstasyonu, Yelka İnşaat alanına, 13 Eylül 09.00-14.00 saatleri arasında Köstköyü, Doğanyurt, Kaplan, Kozaağaç, Sarıağıl, Çakıloba köylerine ve 14 Eylül 09.00-14.00 saatleri arasında Yıldız, Nuhhoca, Hamzalar, Dağşeyhler, Aşağıgüney, Yukarıgüney köylerine elektrik verilemeyeceği bildirildi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Yaşar Tonbak

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz