Beypazarı'nda Engele Dikkati Çeken Resim Sergisi

ANKARA (AA) - Beypazarı Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürlüğünce engellilere duyarlılığın artması amacıyla, öğrenciler arasında düzenlenen yarışmada dereceye resimler sergilenmeye başladı.

Beypazarı Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürlüğünce engellilere duyarlılığın artması amacıyla, öğrenciler arasında düzenlenen yarışmada dereceye resimler sergilenmeye başladı. Resimler, ilkokul, ortaokul ve lise kategorisinde düzenlenen yarışmada seçildi. Yarışmada, ilkokul kategorisinde Gülnihal Bilgiç birinci, Beril İkra Güldür ikinci, Fatma Nur Günal üçüncü oldu. Ortaokul kategorisinde de Batuhan Müjde birinci, İrem Dokonak ikinci, Ayşe Nur Gedik üçüncülüğü elde etti. Lise kategorisinde ise Ayşe Buluç birinci, Elif Işık ikinci ve Gülbahar İpek üçüncü oldu. Beypazarı Rehberlik Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Hidayet Gül, yarışma amacının, okullarda öğrenciler arasında, “engelli bilincini artırmak ve duyarlılığını sağlamak” olduğunu söyledi. Serginin açılışına Kaymakam Mustafa Kaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Işık, Ticaret Odası Başkanı Necdet Çalışkan, okul müdürleri ve davetliler katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: