Beypazarı'ndan Kısa Kısa

Beypazarı Devlet Hastanesi, ilçeye TOKİ tarafından yaptırılan ve 12 milyon 500 bin liraya mal olan yeni binasına taşınıyor.

Beypazarı Devlet Hastanesi, ilçeye TOKİ tarafından yaptırılan ve 12 milyon 500 bin liraya mal olan yeni binasına taşınıyor.

Ayvaşık Mahallesi Salihler Tepesine inşa edilen ve 120 yatak kapasitesine sahip olan yeni devlet hastanesi binasına taşınma işleminin başladığını belirten Başhekim Yardımcısı Dr. Levent Baltacı, 3 Eylül'e kadar tüm hastane donanımlarını yeni binaya taşıyacaklarını ve tam teşekküllü olarak hizmet vermeye başlayacaklarını ifade etti.

Yeni hastane binası ile bölge halkına daha iyi hizmet verileceğini dile getiren Beypazarı İlçe Sağlık Müdürü Dr. Özer Kasap, hastanenin bir bölge hastanesi konumunda olduğunu, başta Beypazarı ilçe halkı olmak üzere çevre ilçelerden vatandaşlara da hizmet verileceğini bildirdi.

Reklam
Reklam

Beypazarı Belediye Başkanı Cengiz Özalp de, devlet hastanesinin yeni binasına ulaşımı kolaylaştırmak için yapılan çalışmaların tamamlandığını belirtti. Özalp, hastane çevresine ait, bağlantı yolları, yol ışıklandırılması, kaldırım çalışmaları ve yaya yollarının tamamlandığını söyledi.

-"Gonca"ların sınav başarısı

Beypazarı Belediyesi ve Beypazarı Memurları ve Çalışanları Derneği (Beymemder) tarafından, ilçede yaşayan maddi durumu yetersiz öğrencilerin eğitimlerine destek sağlamak amacıyla açılan "Gonca Okuma Salonu"na devam eden 20 öğrenci, Seviye Belirleme Sınavı sonucunda istedikleri okullara yerleşme başarısı gösterdi.

Beymemder Derneği Başkanı Beytullah Ertan, kursa devam eden 20 öğrencinin, anadolu lisesi, anadolu öğretmen lisesi ve sağlık meslek liselerine girmeye hak kazandıklarını söyledi.

Sınavda başarılı olan öğrencilere hediye veren Belediye Başkanı Cengiz Özalp de, "Eğitime her zaman desteğimiz sürecek. Özellikle fakir ailelerin çocuklarına yönelik kurslarımız bundan sonra da sürecek. Öğrencilere ücret almadan kurs veren öğretmenlere de teşekkür ederim. Geleceğin teminatı öğrencilere, çocuklarımıza iyi eğitim vermenin gayreti içindeyiz" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Yaşar Tonbak / Mehmet Yılmaz Atila

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: