Beypazarı'ndan Kısa Kısa

Beypazarı'nda Mesleki ve Teknik Eğitim Tanıtım Günleri başladı.

Beypazarı'nda Mesleki ve Teknik Eğitim Tanıtım Günleri başladı.

Beypazarı Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nin hazırladığı kuyumculuk teknolojisi tanıtım sergisinde, öğrencilerin yaptığı gümüş işleme ve takılar defile ile sergilendi.

Okul bahçesinde düzenlenen serginin açılışına Kaymakam Mustafa Kaya, Belediye Başkanı Cengiz Özalp, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Temur ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Özalp, öğrencilerin yaptığı gümüş işlemeleri çok beğendiğini belirterek, bu yıl Haziran ayı içinde yapacakları festivalde, festivalin ana temasının "gümüş" olacağını vurguladı.

Reklam
Reklam

-Kosova'dan gelen öğrenciler Beypazarı'nı gezdi-

Kosova'nın Priştine kentinde bulunan Elena Gjika İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencilerinden oluşan bir grup, kardeş okul projesi kapsamında Beypazarı'nı ziyaret etti.

Elena Cika İlköğretim Okulu Müdürü Daut Hamolar, iki ülke arasında eğitim alanındaki işbirliğini daha da geliştirmeyi hedeflediklerini vurguladı.

Çankaya'da bulunan Ahmet Vefik Paşa Orta Okulu Okul Müdürü Bayram Dağdelen, yabancı okuldan 10 öğretmen ve 7 öğrencinin davet edildiğini belirtti.

Muhabir: Yaşar Tonbak

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: