Beyşehir Belediye Başkanı Taşcı:

 Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı,  Beyşehir'e hizmet etmeye devam edeceklerini, hiç kimsenin şevklerini kıramayacağını söyledi.

Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, Beyşehir'e hizmet etmeye devam edeceklerini, hiç kimsenin şevklerini kıramayacağını söyledi. Taşcı, CHP Beyşehir İlçe Başkanı Nevzat Aras'ın, yapımına başlanan kapalı pazar yeriyle ilgili "Seçim yatırımı. Bu işin içinde rant mı var?" şeklindeki açıklamalarına ilişkin, rantla işlerinin olmadığını herkesin bildiğini söyledi. Kapalı pazar yeri projesiyle Beyşehir halkının bir hayalini daha gerçekleştirdiklerini ifade eden Taşcı, "Bu bazı çevrelerce hazmedilemiyor. Amaç belli. Bizi ve partimizi halkımızın gözünde küçültmek derdindeler. Vatandaşlarımız çok iyi biliyor ki gerek partimiz gerekse biz belediye olarak vatandaşımızın huzuru ve geleceği için çalışmalar yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Bu çalışmalarla birilerini rahatsız ediyor olmamız sevindirici. Beyşehir'e hizmet etmeye devam edeceğiz. Hiç kimse şevkimizi kıramayacak” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: