Beyşehir Belediye Meclisinde Yeni Dönem

Beyşehir Belediyesi Meclis üyesi iken görevinden istifa eden MHP’li Saliha Metli’nin yerine, yedek sıradan gelen Mustafa Ünal görev yapacak.

Beyşehir Belediyesi Meclis üyesi iken görevinden istifa eden MHP’li Saliha Metli’nin yerine, yedek sıradan gelen Mustafa Ünal görev yapacak. Metli’nin sağlık sorunlarını gerekçe göstererek Meclis'e istifasını sunmasının ardından göreve başlayan Ünal, Beyşehir Belediye Meclisi toplantısına katılarak ilk mesaisini gerçekleştirdi. Beyşehir Belediyesi’nde Ağustos ayı Meclis toplantısı, Belediye Başkanı Murat Özaltun’un başkanlığında gerçekleştirildi. Özaltun, toplantıda, göreve yeni başlayan Ünal’a Beyşehir manzaralı bir duvar saati hediye ederek başarılar diledi. İstifa eden Saliha Metli'ye bugüne kadar verdiği hizmetlerden ötürü teşekkür eden Özaltun, şunları kaydetti: "Metli'ye bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum. Tabi, bu hizmet durmayacak ve devam edecek. Hizmetlerimiz meclis üyelerimizle birlikte sürecek. Metli’nin yerine meclis üyesi yedek sıradan dahil olan Mustafa Ünal beye de yeni dönemlerinin hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah bu yeni dönemde iyi projelere imza atmalarını istiyoruz. Birlik ve beraberlik, bütünlük içerisinde Beyşehir’imize hizmet etmek için bundan sonra çalışıp çabalayacağız." Meclis toplantısında gündemdeki konular görüşülerek karara bağlandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: