Beyşehir Devlet Hastanesi Personeline Yangın Eğitimi

Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığınca , Beyşehir Devlet Hastanesi çalışanlarına yangın eğitim verildi.

Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığınca , Beyşehir Devlet Hastanesi çalışanlarına yangın eğitim verildi. Eğitim ve denetim ekibinin yaptığı çalışmalarda, yangının çıkış sebepleri, yangın türleri ve yangın çıktığında alınacak önlemler konusunda, görsel ve uygulamalı şekilde eğitim verildi. Yetkililer, eğitimin, tüm kurumlarda sürdürüleceğini söyledi. Yangınların ihmal sonucu oluştuğunu belirten yetkililer, hastane çalışanlarının bu konuda duyarlı ve bilinçli olmalarının sevindirici olduğunu ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: