Beyşehir Gazeteciler Cemiyeti Yönetiminden Dekana Ziyaret

Beyşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şeref Yaşar, Selçuk Üniversitesi (SÜ) Beyşehir Ali Akkanat İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adnan Çelik'i ziyaret

Beyşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şeref Yaşar, Selçuk Üniversitesi (SÜ) Beyşehir Ali Akkanat İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adnan Çelik'i ziyaret etti.

Çelik, ziyarette yaptığı konuşmada, özellikle Beyşehir Ali Akkanat İşletme Fakültesi'nin Türkiye'de marka değeri taşıyan bir okul olduğunu vurguladı.

Fakülteyi uluslararası boyuta taşımak istediklerini anlatan Çelik, "Uluslararası akreditasyon, çift diploma denklik anlaşması, Erasmus öğrenci öğrenim hareketliliği gibi bazı projelerimiz var. Ayrıca, Türkiye'de nerede Beyşehirli ve Beyşehir kökenli bir öğretim üyesi varsa, (gelin Beyşehir'i bir dünya kenti, okulumuzu bir dünya üniversitesi yapalım) şeklinde çağrı yapacağız" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Beyşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şeref Yaşar da Dekan Prof. Dr. Çelik'e çalışmalarında başarılar diledi; ilçedeki basın kuruluşları hakkında da bilgiler verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: