Beyşehir Sahilleri Ramazan Ayı Nedeniyle Boşaldı

Ramazan ayının gelmesi, Beyşehir sahillerinin boşalmasına neden oldu.

Ramazan ayının gelmesi, Beyşehir sahillerinin boşalmasına neden oldu.

Ramazan öncesinde hava sıcaklıklarının da artmasıyla doluluk oranı yüksek seviyelere ulaşan plajlarda, oruç döneminin başlamasıyla yaşanan yoğunluk azaldı.

Beyşehir Gölü Karaburun Plajı İşletme Müdürü Ali Fidan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ramazan ayı nedeniyle müşteri sayısında büyük bir düşüşün olduğunu belirtti.

Yerli turistin azalması nedeniyle gözlerini yurtdışından gelen tatilcilere çevirdiklerini ifade eden Fidan, bayram sonrası doluluk oranının artmasını beklediklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Plaj yolunun düzgün olmamasının da doluluk oranını etkilediğini, yetkililerin bir an önce yolda asfaltlama çalışmalarına başlaması gerektiğini vurguladı.

Muhabir: Şeref Yaşar / Mümin Altaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz