Beyşehir'de 23 Nisan Fotoğraf Yarışması

Beyşehir'de, Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Fotoğraf Kulübü tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı kapsamında 5. sınıf öğrencileri arasında

Beyşehir'de, Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Fotoğraf Kulübü tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı kapsamında 5. sınıf öğrencileri arasında yarışma düzenlenecek.

Bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek yarışmayla ilgili açıklama yapan, Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı, "çocukların gözünde yaşadığı şehir" konulu fotoğraf yarışmasının 5. sınıf öğrencilerine yönelik olduğunu söyledi.

Dernek tarafından, katılım için 5. sınıflara dijital fotoğraf makinesi ve ekipmanı verildiğini vurgulayan Büyükkafalı, "Beyşehir genelindeki okullar toplam 460 fotoğrafla yarışmaya katılacaktır. İlk 4 ve 15 sergileme fotoğrafın belirlenmesi jüri tarafından yapılacak, ilk 4'e giren isimlere çeşitli ödüller verilecek ve sergileme alan eserler ise çerçevelenerek sahiplerine hediye edilecektir" dedi.

Reklam
Reklam

Yarışma sonunda eserlerin, 26-27 Nisan'da açılacak sergiyle teşhir edileceği bildirildi.

Muhabir: Abdulhamit Yaşar/Sayed Khodaberdi Sadat

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz