Beyşehir'de 700 Kişiye Iftar Yemeği

Beyşehir Göl Feneri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nce, her gün 700 kişiye iftar yemeği veriliyor.

Beyşehir Göl Feneri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nce, her gün 700 kişiye iftar yemeği veriliyor.

Beyşehir Göl Feneri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kasalak, gazetecilere yaptığı açıklamada, Beyşehir Belediyesi'nin destekleriyle hizmet verdiklerini ifade etti.

İftar çadırından 500, evlere sefer tası hizmetiyle de 200'e yakın kişinin iftar yemeğinden yararlandığını belirten Kasalak, şunları kaydetti:

"Dağıtımlarımız belediyenin lojistik desteğiyle sürdürülüyor. Çadırımızda günlük üç çeşit yemek çıkıyor. Zaman zaman menümüz 4 çeşide çıkabiliyor. İftar çadırımızdan yararlanan insanlarımız genelde derneğimize kayıtlı üyelerimizden oluşuyor. Şu ana kadar bizi en çok sevindiren nokta, olumsuz bir eleştiri duymamış olmamız."

Reklam
Reklam

Muhabir: Şeref Yaşar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz