Beyşehir'de Anaokulu Öğrencileri Jandarmayı Ziyaret Etti

 Beyşehir ilçesinde, anaokulu öğrencileri İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek, kurum mensuplarının 175'inci yaşını kutladı.

Beyşehir ilçesinde, anaokulu öğrencileri İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek, kurum mensuplarının 175'inci yaşını kutladı. Beyşehir Jandarma Komutanlığına, Jandarma ekip araçlarıyla getirilen Cumhuriyet Anaokulunda öğrenim gören minik öğrenciler, Jandarmaya çiçek verdi, 175.yaşını kutladı. Jandarma personeli ile bahçede karşıladığı minik öğrencilerden bazılarını kucaklarına alarak sohbet etti, sevgi gösterisinde bulundu. Bahçede bulunan Jandarma araçlarına binerek teşkilata ait araçları da tanıma fırsatı bulan minik öğrencilere, gezdikleri bina içerisindeki yemekhanede çeşitli ikramlarda bulunuldu. Yemekhanede bazı minik öğrenciler şarkılar söylerken, bazıları da Çanakkale marşını seslendirdi. Daha sonra bahçeye çıkan minik öğrenciler Jandarma personeli ile çeşitli çocuk oyunları oynayarak neşe dolu dakikalar yaşadı. Jandarma Teşkilatının kuruluş yıl dönümü çerçevesinde özel olarak yaptırılan şapkaları giyen minik öğrenciler, toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz