Beyşehir'de Ayakkabı Kutulu Eylem

Beyşehir'de, bir grup, İstanbul merkezli yürütülen son operasyonla ilgili olarak ayakkabı kutularıyla geldikleri Halkbank Beyşehir Şubesi önünde basın açıklaması yaptı.

Beyşehir'de, bir grup, İstanbul merkezli yürütülen son operasyonla ilgili olarak ayakkabı kutularıyla geldikleri Halkbank Beyşehir Şubesi önünde basın açıklaması yaptı. Aralarında CHP Beyşehir İlçe Başkanı Nevrat Aras ile üniversite öğrencilerinin de bulunduğu grup, ellerinde taşıdıkları döviz ve ayakkabı kutuları ile banka şubesi önüne geldi. Burada üzerinde yazılar olan ayakkabı kutularını yol üzerindeki parke taşlarının üzerine bıraktıktan sonra basın açıklaması yapan CHP İlçe Başkanı Nevzat Aras, bir şiir okuyarak başladığı açıklamasında, "Halkımız 30 Mart'ta, halkımızın malını soyanlara gereken dersi en iyi bir şekilde verecektir. Fakir soğan soyarken, bunlar bankaları soyuyor. Bu faki halkımız, bunların bu davranışlarını en iyi şekilde 30 Mart'ta sandıkta gereğini yapacaktır"dedi. Basın açıklamasının okunmasının ardından grup, olaysız dağıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz