Beyşehir’de Çocuklar Yüzme Sezonunu Açtı

Konya’nın Beyşehir ilçesinde havaların ısınması ile birlikte küçük yaştaki çocuklar yüzme sezonunu Nisan ayının son...

Konya’nın Beyşehir ilçesinde havaların ısınması ile birlikte küçük yaştaki çocuklar yüzme sezonunu Nisan ayının son günlerinde açtı.

Türkiye’nin en büyük tatlı su gölünün bulunduğu Beyşehir Gölü’nde hava sıcaklarının artması üzerine sıcaktan bunalan çocuklar, yüzme sezonunu açtı. Eşrefoğlu Köprüsü kenarındaki sahilde iç çamaşırlarıyla göl sularına kendilerini bırakan çocuklar yüzmenin tadını çıkardı. Havaların ısınması ile birlikte vatandaşlar da soluğu gezinti yapmak üzere göl kıyı şeridinde almaya başlarken, gezinti yatlarının göl üzerinde ada turları da hız kazandı. Beyşehir Gölü kıyılarında yat turlarının yanı sıra jetski, kano ve deniz bisikletlerinin hareketliliğinde de artış olduğu gözlendi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: