Beyşehir’de Fotoğraf Ödülleri Sahiplerini Buldu

Konya’nın Beyşehir İlçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen, “Çocukların gözüyle yaşadıkları...

Konya’nın Beyşehir İlçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen, “Çocukların gözüyle yaşadıkları şehir” konulu fotoğraf yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri düzenlenen törenle verildi.

Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği bünyesinde faaliyet gösteren Fotoğraf Kulübü tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen “Çocukların gözüyle yaşadıkları şehir” konulu yarışmanın ödülleri sahiplerine verildi. Vuslat Parkı’nda düzenlenen törene Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, Huğlu Belde Belediye Başkanı Fehmi Tekin, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Siper, Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı ile vatandaşlar katıldı. Programda yapılan konuşmaların ardından dereceye giren isimlere ödülleri verildi. Yarışma kapsamında tüm okullara fotoğraf makinesi dağıtıldığı, dereceye giren öğrencilerin yine eğitim kurumlarına alışveriş çekleri verildiği belirtildi.

Reklam
Reklam

Programın sonunda yarışmaya katılan ve dereceye giren ve sergilemeye layık bulunan eserler sergilendi. Serginin açılışının ardından davetliler halkın beğenisine sunulan fotoğrafları daha yakından görme imkanı buldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: