Beyşehir'de Üç Etkinlik Bir Yerde Kutlandı

Sen Beyşehir İlçe Temsilciliği tarafından Ebeler, Hemşireler ve Anneler Günü etkinliği düzenlendi.

Sen Beyşehir İlçe Temsilciliği tarafından Ebeler, Hemşireler ve Anneler Günü etkinliği düzenlendi.

Anamas Konukevi'ndeki etkinliğe Beyşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ali Çelik, Hastane Başhekim Yardımcısı Dr. Durmuş Ali Turgut, Sağlık Sen Beyşehir Temsilcisi Mesut Can ve ilçede hemşire ve ebe olarak görev yapan sağlık çalışanları katıldı. Başhekim Op. Dr. Ali Çelik, program öncesi yaptığı konuşmada, son günlerde kamuoyunda yaşanan sağlıktaki şiddet konusuna değindi. Bu konuda Sağlık Bakanlığı'nın yaptığı çalışmaları aktaran Dr. Çelik, "Bu çalışmalar içerisinde ebelerimize yönelik çalışmalar da bulunuyor. Ne kadar özverili çalıştığınızı biliyoruz ve sizlere karşı olan şiddeti de engellemek istiyoruz. Hepimizin işi çok zor. Özellikle sağlık ocaklarında çalışan arkadaşlarıma da kolaylıklar diliyorum. Ayrıca, hepinizin Anneler Günü'nü de kutluyorum. Bir sağlık emekçisi olarak her zaman yanınızda olduğunuzu bilmenizi istiyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Sağlık Sen Beyşehir İlçe Temsilcisi Mesut Can da yaptığı konuşmada, sağlık çalışanlarının aynı zamanda birer anne olduğunu anımsatarak, tüm annelerin gününü kutladığını ifade etti. Konuşmaların ardından etkinlik, düzenlenen eğlence programı ile devam etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: