Beyşehir'de Yaz Kur'an Kursları Başladı

Beyşehir'de yaz Kur'an kursları başladı.

Beyşehir'de yaz Kur'an kursları başladı.

Beyşehir Müftüsü Mustafa Tekin, Eşrefoğlu Kur'an Kursu'nu ziyaret etti. Tekin, burada yaptığı konuşmada, 2 aylık kurs döneminde İslam'ın temel esasları ile birlikte Kur'an-ı Kerim'in de öğretileceğini söyledi.

Kur'an-ı Kerim'i her Müslümanın okuyabilmesi gerektiğini ifade eden Tekin, "Hepiniz değişik meslekler yapmak istiyorsunuz. Allah en güzel şekilde dileklerinizi gerçekleştirsin. Ancak ne olursanız olun önce dinimizi en güzel şekilde bilmemiz lazım. İçinizdeki iman bilgisi size ve yaptığınız işe hız verecek. Buraya geldiğiniz için sizleri ve gönderen ailelerinizi tebrik ediyorum" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Tekin, iki aylık kurs süresince sahasında uzman din görevlileriyle eğitimlerin sevgi ve saygı içerisinde tamamlanacağına inandığını dile getirdi.

Önemli olanın öğrenme olmadığını vurgulayan Tekin, öğrenilen konuların hayata geçirilmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Muhabir : Şeref Yaşar / Mümin Altaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz