Beyşehir’deki Özel Sporcular Milli Takım Kampı Sona Erdi

Konya’da 24 Eylül’de yapılacak dünya şampiyonasına Beyşehir’de hazırlanan özel sporcular bisiklet milli takım kafilesinin 15...

Konya’da 24 Eylül’de yapılacak dünya şampiyonasına Beyşehir’de hazırlanan özel sporcular bisiklet milli takım kafilesinin 15 gün süren ikinci etap kampı da sona erdi.

Kampın sona ermesinin ardından Beyşehir Gençlik ve İzcilik Eğitim Tesisleri’nden ayrılan milli takım kafilesine mensup 10 milli sporcu, Konya il merkezine bisiklet üzerinde ulaştı. Kamp yapılan tesislerin önünde başlayan ve Konya il merkezinde sona eren 115 kilometrelik etabı sporcuların 5 saatlik bir sürede tamamladığı bildirildi. Özel sporcular bisiklet milli takım antrenörü Ergun Esenkaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, Beyşehir’de devam eden ikinci etap kampın da sona erdiğini belirterek, 3’üncü etap kampın ise Konya’da 25 Ağustos’ta başlayacağını söyledi. Milli sporcularının belirtilen tarihte Hilton Oteli’nde kampa gireceğini ve dünya şampiyonasının başlayacağı 24 Eylül’e kadar son etap kampı da burada tamamlayarak yarışlara gireceğini anlatan Esenkaya, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

“Beyşehir kampı başarılı, gayet iyi geçti. Kapanış ise daha da mükemmel oldu. Çünkü, milli sporcularımız Beyşehir’den yani kamp yaptıkları tesislerden Konya il merkezine kadar yaklaşık 115 kilometrelik bir etabı bisiklet üzerinde koşarak tamamladı. Burada kampa katılan 10 sporcumuzun tamamı da etabı 5 saatte bitirerek Konya merkeze ulaştı. Konya’da Akyokuş’tan geçerken gözlerindeki o heyecan, sevinç ve mutluluk etrafa görülmeye değer güzellikler yansıttı.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: