Beyşehirli Milli Tekvandocu Kardeşler Dünya Şampiyonasında

Beyşehirli tekvandocu kardeşler Talha ve Yunus Sarı, dünya üniversiteler tekvando şampiyonasında Türkiye'yi temsil edecek.

Beyşehirli tekvandocu kardeşler Talha ve Yunus Sarı, dünya üniversiteler tekvando şampiyonasında Türkiye'yi temsil edecek.

25-30 Mayıs tarihleri arasında Kore'nin Pocheon şehrinde yapılacak şampiyonaya katılacak olan Talha Sarı 74, Yunus Sarı ise 80 kiloda Türkiye'ye derece getirebilmenin mücadelesini verecek.

Müsabakalar nedeniyle başkentte milli takım kampında bulunan kardeşlerden Yunus Sarı, katılacağı şampiyona ile ilgili olarak umutlu konuştu.

"İnşallah ben ve kardeşim bu şampiyonadan derece ile döneceğiz" diye konuşan Sarı, şöyle devam etti:

Reklam
Reklam

"Ben önceki sene üniversite yaz olimpiyatlarında ikinci olmuştum. Yani bu konuda biraz tecrübeliyim. Kardeşimin, ilk önemli maçı olacak. Buradan döndüğünde de Avrupa Ümitler Şampiyonası'na katılacak. Yani arka arkaya iki önemli maç onu bekliyor. Çok çalışıyoruz. İnşallah karşılığını alırız. Bu sene ağabeyimiz Ali Sarı da Avrupa üçüncüsü oldu. Arkasını getirip Sarı kardeşler olarak bu sezonu da en iyi şekilde kapatmak istiyoruz. Beyşehirli kardeşlerimize de selam ve sevgilerimizi iletiyor, bizlerden dualarını eksik etmemelerini temenni ediyoruz."

Şampiyonaya Türkiye'nin 8'i erkek, 8'i bayan olmak üzere toplam 16 sporcu ile iştirak edeceği öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: