BEYSİAD’lı Işadamları İstanbul’a Gezi Düzenledi

Konya’nın Beyşehir ilçesinde faaliyet gösteren, TUSKON’a bağlı Beyşehir Sanayicileri ve İşadamları Derneği (BEYSİAD), 3 günlük...

Konya’nın Beyşehir ilçesinde faaliyet gösteren, TUSKON’a bağlı Beyşehir Sanayicileri ve İşadamları Derneği (BEYSİAD), 3 günlük İstanbul gezisi düzenledi. Yoğun iş temposundan uzaklaşmak ve İstanbul’un tarihi yerlerini görmek isteyen 13 işadamı geziden mutlu döndü.

İstanbul'un tarihi ve turistlik mekanlarını gezen işadamları, Zaman Gazetesi ve Cihan Haber Ajansı'nın ana binasında da incelemelerde bulanarak bilgi aldı.

Geziye katılan işadamlarından Halil Çeler, “Ecdadımızın bırakmış olduğu kültür mirasıyla dolu olan İstanbulumuzun tarihi ve turistik yerleri gezmek bize büyük bir gurur ve onur kattı. Ayrıca gezi bizi etkileyen olay Çamlıca Kuran Kursu’nun vermiş olduğu eğitim hizmeti oldu. Değerli ağabeyimiz ne güzel hizmete vesile olmuş dünyanın 4 bir yanından gelen öğrencilere hizmet sunmaktadır.” dedi.

Reklam
Reklam

Diğer bir işadamı Mehmet Sülek ise şöyle konuştu: “Fatih Koleji’nin binası, düzeni, intizamı ve eğitimdeki başarıları bizleri mest etti. Samanyolu TV’nin ileride yapmayı düşündüğü plan ve projeleri bizlere ayrı gurur verdi. Ayrıca İstanbul’un fethini gösteren panaroma bizleri o günlere götürdü ve tarihi bir heyecan yaşattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: