Beytüşşebaplılardan Milletvekiline Kepenk Kapatmalı Tepki

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Şırnak Milletvekili Dr. Mehmet Emin Dindar, sorunlarını dinlemek üzere...

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Şırnak Milletvekili Dr. Mehmet Emin Dindar, sorunlarını dinlemek üzere geldiği Uludere ve Beytüşşebap ilçesindeki esnafın kepenk kapatmalı tepkisiyle karşılaştı.

AK Parti Şırnak Milletvekili Dr. Mehmet Emin Dindar, ilçe halkının sorunlarını dinlemek üzere Uludere ve Beytüşşebap ilçelerine ziyarette bulundu. Jirki aşireti ağası Tahir Adıyaman ve çok sayıda kalabalık tarafından karşılanan Dindar, Beytüşşebap Kaymakamı İhsan Selim Baydaş'ı makamında ziyaret etti. Kaymakamlık ziyaretinin ardından AK Parti İlçe Başkanı Kamil Durmuş'u da ziyaret eden Dindar, sabah saatlerinde ise halkın sorunlarını dinlemek üzere ilçe merkezine indi. Milletvekilinin ilçede olduğunu duyan birçok esnaf Uludere olayının çözülmemesi bahanesiyle kepenk açmadı.

Reklam
Reklam

Milletvekili Dindar, ziyaretiyle ilgili yaptığı açıklamada, geliş amacının seçmenlerin sorunlarını dinlemek olduğunu söyledi. Dindar, "Bölgedeki sıkıntıları dinlemek ve çözüm üretmek için bu ziyareti gerçekleştirdik" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz