Beytüşşebap’taki Polis Lojmanlarına Saldırı

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde dün akşam PKK’lı bir grup tarafından polis noktası ve polis lojmanlarına roketatar...

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde dün akşam PKK’lı bir grup tarafından polis noktası ve polis lojmanlarına roketatar ve uzun namlulu silahla ateş açılmasının ardından bölgede operasyon başlatıldı.

Irak sınırındaki Kato Dağı eteklerinde bulunan Şırnak’ın Beytüşşebap ilçecinde dün akşam saat 21.30 sıralarında PKK’lı bir grup tarafından polis noktası ve polis lojmanlarına roketatar ve uzun namlulu silahla ateş açıldı. Yaklaşık yarım saat süren şiddetli çatışmalarda sivil vatandaşlara ait birçok ev ve araç kurşunların hedefi oldu. Sabah saatlerinde iş yerlerine gelen esnaflar gördükleri manzara karşısında şok olurken, ilçe merkezinde güvenlik önlemleri en üst düzeye çıkarıldı. Çatışmanın ardından ilçe genelinde operasyon başlatıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: