Beytüşşebap'taki Terör Saldırısı

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Kemalettin Aydın, terörün sona erdirilmesi için hiçbir fedakarlıktan kaçınılmayacağını, ne gerekiyorsa kararlılıkla mücadeleye devam edileceğini belirtti.

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Kemalettin Aydın, terörün sona erdirilmesi için hiçbir fedakarlıktan kaçınılmayacağını, ne gerekiyorsa kararlılıkla mücadeleye devam edileceğini belirtti.

Aydın, yaptığı yazılı açıklamada, Beytüşşebap ilçesinde terör saldırısı sonucu şehit olan 10 güvenlik görevlisinden birinin de Gümüşhaneli olduğunu anımsatarak, "Dün gece Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde hainler ile girilen çatışmada şehit düşen askerlerimizden birinin de Gümüşhane Köse ilçesi Yaylım köyü nüfusuna kayıtlı 21 yaşında Zafer ve Zeynep oğlu er Osman Yıldız olduğunu derin bir üzüntü içerisinde öğrenmiş bulunmaktayım" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Yaşanan acının tarifinin mümkün olmadığını vurgulayan Aydın, şunları kaydetti:

"Terörün sona erdirilmesi için hiçbir fedakarlıktan kaçınılmayacak, ne gerekiyorsa kararlılıkla mücadeleye devam edilecektir. Biz vatanımızı mabet olarak bilir, mabedimize de namahrem eli değdirmeyiz. Şehidimizin ailesi İstanbul Bahçelievler ilçesinde ikamet etmektedir. Cenaze töreni de İstanbul'da gerçekleştirilecektir. Başta şehidimizin ailesi ve sevenlerine, Yaylım köylü, Köseli, Gümüşhaneli hemşehrilerime bu çatışmada şehit düşen kahramanlarımızın yakınlarına ve tüm milletimize baş sağlığı dilerim. Bu tür acıları tekrar yaşatmayalım. Millet olarak birliğimiz daim olsun. Şehitlerimizin ruhu şad mekanı cennet olsun."

Muhabir: İbrahim Özdemir / Burak Altunöz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz