Beytüşşebap'taki Terör Saldırısı

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, hain terör belasının çirkin yüzünü her zaman olduğu bir kez daha gösterdiğini belirtti.

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, hain terör belasının çirkin yüzünü her zaman olduğu bir kez daha gösterdiğini belirtti.

Yağcı, Şırnak'ın Beytüşşebap ilçe merkezindeki güvenlik noktalarına teröristlerce düzenlenen saldırıda 10 askerin şehit olduğu, 7 askerin de yaralandığı saldırı üzerine yayımladığı kınama mesajında, Türk milletinin ve kahraman ordunun hiçbir zaman böylesine kirli oyunlarla ve haince saldırılarla yıkılmadığını ve yıkılamayacağını ifade etti.

Türk milletinin asla bölünmeyeceğini ve bölünemeyeceğini kaydeden Yağcı, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Reklam
Reklam

"Acımız büyüktür. 10 vatan evladını, askerimizi sevdiklerinden, vatanından ayrı düşüren hainleri ve hain terör örgütlerini top yekun lanetliyoruz. Yüce milletimiz ve devletimizin bu hainlere asla geçit vermeyeceğine yürekten inanıyoruz. Vatanları uğruna şehit düşen askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve milletimize sabır, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağolsun, şehitlerimizin mekanı cennet olsun."

Muhabir: Muhsin Arslan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: