Beyzaspor 2. Lige Koşuyor

Türkiye Voleybol Erkekler 3. Ligi C Grubunda mücadele eden Beyzaspor'un yükselişi sürüyor.Ligde oynadığı 9 karşılaşmada...

Türkiye Voleybol Erkekler 3. Ligi C Grubunda mücadele eden Beyzaspor'un yükselişi sürüyor.

Ligde oynadığı 9 karşılaşmada aldığı 8 galibiyetle 22 puan toplayan Beyzaspor hafta sonu kendi sahasında oynadığı Malatya Esenlik Belediyespor'u 3-1 yenmeyi başardı.

Ligde oynadığı 9 karşılaşmanın 5'ini deplasmanda kazanan Beyzaspor'da hedef playof maçlarında da aynı başarıyı göstererek 2. Lige çıkmak.

Hedeflerinin büyük olduğunu belirten takımın kaptanı Ömer Bozdoğan, ”Tek hedefimiz 2. Lige çıkmak. Bunun için takım arkadaşlarımız ve teknik kadromuzla elimizden geleni yapacağız. Takım olarak bunu başaracak güçteyiz. Artık lig bitti sıra 2-3-4 Nisan tarihlerinde oynanacak olan 2. lig playoff karşılaşmalarında. Adana'yı hak ettiği yere taşıyacağız” dedi.

Reklam
Reklam

Antrenör Yusuf Kenan Kök ise genç bir ekip olduklarını ifade ederek, ”Adanalıların desteği ile bu duruma geldik. Kadromuz ve misyonumuzla 2'nci ligi hak ediyoruz. 2. Lige çıkmak için tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz. Oyuncularımda bu çabayı ve inancı görüyorum. Bize inanan ve güvenenleri mahcup etmeyeceğiz. Bize desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: