BGC Müdürleri Konuk Etti

Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti (BGC) Başkanı Ramazan Demir, Balıkesir'de görev yapan daire müdürlerinin ahenkli ve koordineli çalışmasının Balıkesir'in gelişip büyümesinde büyük

Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti (BGC) Başkanı Ramazan Demir, Balıkesir'de görev yapan daire müdürlerinin ahenkli ve koordineli çalışmasının Balıkesir'in gelişip büyümesinde büyük rol aldığını söyledi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İlhan Arslan, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Yılmaz, Orman Bölge Müdürü Recep Ateş, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Engin Sancı ve Balıkesir Defterdar Vekili Yakup Yıldırım, BGC'yi ziyaret etti.

Ziyarette kısa birer konuşma yapan daire müdürleri, Ramazan ayının tüm Balıkesir halkına ve Türkiye'ye hayırlı olması temennisinde bulundu.

Reklam
Reklam

Basının önemine değinen müdürler, yapılan hizmetlerin duyurulması noktasında yazılı, görsel ve işitsel basın yayın organlarına büyük iş düştüğünü kaydetti.

BGC Başkanı Demir ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, tüm İslam aleminin Ramazan ayını kutladı.

Müdürlere, Balıkesir'e hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Demir, "Müdürlerin ahenkli çalışması Balıkesir için bir şans. Özellikle sayın Valimiz Yılmaz Arslan'ın koordinesinde önemli işler yapılıyor. Bu doğrultuda ülkemizin 2023 hedefine adım adım yaklaşıyoruz. Balıkesir'in 2023 yılı için ilk 10 il arasına girme hedefi var. İnşallah bunun herkes üzerine düşen görevi fazlasıyla yapıyor ve yapacaktır" dedi.

Konuşmaların ardından müdürlerin getirdiği bir tepsi baklava, gazetecilerle yenildi.

Muhabir: Ramazan Demir / Seyhan Kırıcı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: