Biber Satıcıları Biberleri Yola Döktü

Adana'da kaldırım işgali yaptıkları ileri sürülerek biber satmalarına izin verilmeyen seyyar satıcılar biberlerini yola döktü.Edinilen...

Adana'da kaldırım işgali yaptıkları ileri sürülerek biber satmalarına izin verilmeyen seyyar satıcılar biberlerini yola döktü.

Edinilen bilgiye göre, Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri merkez Yüreğir ilçesi, Atakent Mahallesi, Ege Bağatur Bulvarı üzerinde kaldırıma kurdukları çadırlarda salçalık biber satışı yapan seyyar esnafa kaldırım işgali yaptığı için müdahale etti.

Kepçe ile çadırları yıkılan salçalık biber satıcıları bu duruma sinirlenerek kamyonlardaki biberleri yola döktü. Torba torba salçalık biberleri yola döküp çiğneyen seyyar satıcılar 70 kuruşa aldıkları biberi kilogramı 80 kuruşa satarak evlerine ekmek götürmeye çalıştıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Bu arada basın mensupları ile seyyar satıcılar arasında da tartışma yaşandı. Bir basın mensubuna saldırmak isteyen seyyar satıcıları polis ve arkadaşları engelledi.

Tartışma kısa sürede sona ererken seyyar satıcı biberleri yola döküp eylemlerini sürdürdü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: