Bıçakla Banka Soygunu Iddiası

Trabzon'da, banka şubesinde bıçakla tehdit ettiği veznedardan 5 bin lira gasbederek kaçtığı ileri sürülen zanlı yakalandı.

Trabzon'da, banka şubesinde bıçakla tehdit ettiği veznedardan 5 bin lira gasbederek kaçtığı ileri sürülen zanlı yakalandı. Pazarkapı Mahallesi'ndeki banka şubesine gelen ve madde bağımlısı olduğu belirtilen H.K, elindeki bıçakla tehdit ettiği veznedardan 5 bin lira alarak bankadan ayrıldı. Güvenlik görevlisinin müdahale edemediği zanlı H.K, daha sonra banka görevlilerinin durumu emniyete bildirmesiyle Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekiplerince takibe alındı. Banka şubesindeki güvenlik kameralarının incelenmesi sonucu eşkali belirlenen zanlı H.K, kısa süre sonra Hacıkasım Mahallesi'ndeki evinin yakınında, olayda kullandığı bıçak ve bankadan aldığı 5 bin lira ile yakalandı. Gözaltına alınan H.K'nin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü belirtildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: