Bıçaklı gaspçı dehşet saçtı

ÇORUM (İHA) - Çorum'da işyerinden evine dönen genç kız, apartman girişinde hırsızlık suçundan sabıkalı bir gencin bıçaklı saldırısına uğradı.

Bahçelievler Mahallesi Şenyurt Caddesi üzerindeki Şenyurt Apartmanı girişinde yaşanan olayda, muhasebede çalışan M.Ç (18) adlı genç kız, evinin bulunduğu apartmanda hırsızlık ve evrakta sahtecilik suçlarından sabıkası bulunan Burhan Han Aydın'ın (23) saldırısına uğradı. Genç kızın boğazına bıçak dayayan saldırgan cep telefonunu ve içersinde şahsi eşyalarının bulunduğu çantasını istedi. Çanta ve cep telefonunu alan genç olay yerinden uzaklaşmak isterken apartmana gelen M.Ç'nin kardeşi ile karşılaştı. Saldırgan ve kardeşi arasında yaşanan kısa süreli boğuşma esnasında sol yanağından tırnakla yaralanan saldırgan olay yerinden kaçmayı başardı. Olayın bildirilmesi üzerine harekete geçen ve çevrede geniş çaplı bir soruşturma başlatan polis ekipleri eşkali belirlenen ve sol yanağında tırnak çiziği bulunan saldırganı bir internet kafede kıskıvrak yakaladı. Üzerinden ' kursiyer TĞM' yazılı bir askeri kimlik ve bir gümüş madalyon bulunan zanlı gözaltına alındı.

Reklam
Reklam

Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan yüzleştirmede M.Ç ve kardeşi tarafından teşhis edilen zanlının, üzerinde bulunan madalyonu da gasp ettiği çantadan aldığı öğrenildi. Burhan Han Aydın susma hakkını kullanarak ifade vermeyi reddetti. Akşam saatlerinde adliyeye sevk edilen Burhan Han Aydın, çıkarıldığı mahkeme tarafından bıçak zoru ile gasp suçundan tutuklanarak cezaevine konuldu.