Bıçaklı Kavgada 3 Kardeş Yaralandı

Mehmet CANDAN/İZMİR, Olay, dün akşam Girne Bulvarı'nda meydana geldi. 37 yaşındaki Kadir Demirakça ile kardeşleri 31 yaşındaki Kıvanç Demirakça ve 25 yaşındaki Atalay Demirakça,

Mehmet CANDAN/İZMİR, Olay, dün akşam Girne Bulvarı'nda meydana geldi. 37 yaşındaki Kadir Demirakça ile kardeşleri 31 yaşındaki Kıvanç Demirakça ve 25 yaşındaki Atalay Demirakça, yolda yürüdükleri sırada iddiaya göre yoldan geçen otomobilde bulunanlarla tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine otomobildekiler araçlarından inerek Kadir Demirakça ile Kıvanç Demirakça'yı bıçakla yaralarken, Atalay Demirakça'yı dövdü. Şüpheliler 45 AZ 332 plakalı otomobile binerek hızla uzaklaştı.
Olayı görenler durumu sağlık ve polis ekibine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahale ardından yaralı üç kardeş ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan kardeşlerin sağlık durumlarının iyi olduğu açıklandı.
Polis, olaydan sonra plakası belirlenen otomobille kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Soruşturma sürdürülüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: