Bıçaklı PTT soygunu

TUZLA’da, kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi bıçak tehdidiyle PTT şubesini soydu.

TUZLA’da, kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi bıçak tehdidiyle PTT şubesini soydu. Yüzünü bez parçasıyla örten soyguncunun şubeden yaklaşık 5 bin lira çaldığı belirlendi.

Olay, saat 10.30 sıralarında Şifa Mahallesi Fatih Caddesi 31 numarada bulunan PTT şubesinde meydana geldi. İddiaya göre, yüzü bir bez parçasıyla sarılı olan bir kişi elindeki bıçakla şubeye girdi. Kadın görevliye bıçağı göstererek ölümle tehdit eden soyguncu kasada bulunan yaklaşık 5 bin lirayı aldı. Kısa süreli panik yaşayan çalışanlar ve içeride buluna 3 kişi yaya olarak kaçan soyguncunun ardından durumu polis ekiplerine bildirdi.

Reklam
Reklam

Gelen polis ekipleri çevrede geniş çaplı inceleme başlattı. Polis, kaçan soyguncunun eşkalini alarak telsizden diğer ekiplere bildirdi. Çevrede yapılan incelemede şahsın izine rastlanmazken, yüzünü kapattığı bez parçası bulundu.

Murat DELİKLİTAŞ / İstanbul (DHA)

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: