BİDEF'ten Başkan Gürsoy'a Ziyaret

BİTLİS (AA) - Bitlis Dernekler Federasyonu  (BİDEF) Başkanı Yaşar Issız, yönetim kurulu üyeleriyle Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy'a "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

BİTLİS Başkanı Yaşar Issız, yönetim kurulu üyeleriyle Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy'a "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Issız, Adilcevaz'ın Bitlis'in en güzel ilçelerinden biri olduğunu söyledi. İlçenin tarih ve turizm bakımından gelişmeye müsait bir konumda olduğunu ifade eden Issız, şöyle konuştu: "Türkiye genelinde 500 binden fazla Bitlisli yaşıyor. Amacımız yıllardır ilimizden ve ilçelerimizden ayrılan hemşehrilerimizi bir araya getirmek. Sivil toplum kuruluşları olarak her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim. İçimizde farklı alanlarda hizmet veren iş adamlarımız var. Uygun zemin oluşması halinde ilimize ve ilçelerimize hizmete hazırız." Belediye Başkanı Necati Gürsoy ise ziyaretten duyduğunu memnuniyeti dile getirdi. Gürsoy, "İlçemiz Türkiye'nin en huzurlu yerleşim yerlerinin başında geliyor. İlçemizdeki tek sıkıntı istihdam. Bunu da İnşallah el birliğiyle en az seviyeye indireceğiz. Bölgemizde teşvik primleri uygulanıyor. Yatırımcılar devlet tarafından desteklenmekte. Biz de ilçemize yatırım amacıyla gelen tüm iş adamlarımıza sonuna kadar destek vereceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: