Big Brother Türkiye eleme gecesinde kriz çıktı

Olaylı başlayan yarışma programı "Big Brother Türkiye'de kim elendi?" sorusunun yanıtı 19 Aralık'ta yanıt buldu. Big Brother Türkiye eleme gecesinde gergin anlar yaşandı. İşte, Big Brother Türkiye'ye veda eden o isim ve eleme gecesinde yaşananlar!

Yapımını Endemol Türkiye'nin üstlendiği, farklı formatı ve olaylı yarışmacılarıyla dikkat çeken Big Brother Türkiye eleme gecesi dün akşam yapıldı. Yarışma programının takipçileri; "Big Brother Türkiye kim elendi?" sorusuna yanıt aradı. Üçüncü haftasını geride bırakan yarışmada arkadaşları tarafından elenmek üzere önerilen isimler; Gökçen, İdil, Yasin ve Oktay oldu. Big Brother izleyicileri, 17 Aralık Perşembe günü saat 16.00'ya kadar evde kalmasını istediği adayın ismini BBTR mobil uygulamasından ya da cep telefonundan 6400'a mesaj göndererek desteklediği ismin yarışmada kalmasını sağlamaya çalıştı. Peki, oylama sonucunda en az oyu alıp Big Brother Türkiye evinden kim elendi?

BİG BROTHER KİM ELENDİ?

Big Brother Türkiye eleme stresi evde gergin anlar yaşanmasına neden oldu. Eleme potasında olan isimlerden İdil ve Onur arasında ipler kopma noktasına geldi. İkili arasında yaşanan sert tartışmada Onur, "Saygısızsın. Karşında evli ve çocuklu adam var. Ben delikanlı çocuğum. Senin sesini duymak beni celallendiriyor. Seninle değil aynı şehirde hiçbir yerde yaşanmaz. Haddini bil! "deyince ikili arasındaki gerginlik arttı. Yaşanan gerginliklerin ardından "Big Brother'da kim elendi?" sorusunun yanıtı belli oldu. İzleyicilerden en az oy alan 4 yarışmacıdan Yasin, yarışmaya ve hayallerine veda eden isim oldu

YASİN KİMDİR?

Ailesine çok bağlı bir Anadolu erkeği olduğunu ifade eden Yasin, basketbol oynuyor, fitness yapıyor, belgesel izliyor. Hayallerinin peşinden koşmak için İstanbul'a gelen Yasin; hiçbir tanıdığı yokken bazı dizilerde oyuncu olarak yer almayı başarmış. Bakımlı olmayı ve kıyafetlerine özen göstermeyi sevdiğini ifade eden Yasin, strateji oyunlarında kendine çok güveniyor. Big Brother Türkiye evinin yakışıklığı ismi Yasin, yarışmadan elenmeden önce 1 milyon lirayı kazanıp, bir şirket kurarak işsiz insanlara iş imkânı sağlamak istediğini dile getirmişti.