Big Brother Türkiye'de skandallar bitmek bilmiyor

Dünyanın farklı ülkelerinde yayınlanan Big Brother'dan şaşırtıcı haberler gelmeye devam ediyor. Daha önce öpüşürken kameralara yansıyan İdil ve Arsel, bu kez başka bir yarışmacı tarafından öpüşürken yakalandı. İşte, Big Brother Türkiye evine damga vuran skandal görüntüler!

Hafta içi her gün gündüz ve gece kuşağında Star Tv'de ekrana gelen fenomen yarışma programı Big Brother Türkiye, yeni skandallara imza atmaya devam ediyor. Sık sık ilginç haberlerle gündeme gelen Big Brother'da bu kez "İdil ve Arsel yakınlaşması" olay oldu. İkili baş başa kaldıkları odada birbirleri ile yakınlaştığı sırada başka bir yarışmacı tarafından basıldı. Dudak dudağa yakalanan çift, kısa sürede paniklese de daha sonra birşey olmamış gibi davrandı. Big Brother Türkiye'nin dikkat çeken iki ismi daha önce de benzer görüntülerle ekrana gelmiş. Yarışmada tanışan ve aşk yaşamaya başlayan İdil Naz Kaluç ve Arsel arasındaki yakınlaşma sonrasında Big Brother Türkiye'nin yayını kesilmişti. Genellikle sık sık tartışan ikilinin öpüşme görüntüleri kısa sürede internette hızla yayılmış, yarışmaya tepki yağmıştı.

İDİL NAZ KALUÇ KİMDİR?

Big Brother Türkiye'nin daha ilk bölümünden dikkat çeken İdil Naz Kaluç, 20 yaşında ve Benden Eğitimi öğrencisi. İstanbul'da anne ve babası ile yaşıyor. Egolu ve hırslı insanlarda hoşlanmadığını dile getiren İdil Naz Kaluç, kendisinin de egolu ve hırslı olduğunu ifade ediyor. Daha önce Bu Tarz Benim programına da katılan İdil Naz Kaluç, yarışmanın diğer isimleriyle sık sık karşı karşıya gelmişti. Öğrenci olan İdil Naz Kaluç beden antrenörlüğü okuyor. Aynı zamanda Tenis ve pilates eğitmenliği de yapan İdil Naz Kaluç, sosyal çevresi tarafından havalı olarak bilindiğini söylüyor.

ARSEL ŞENTÜRK KİMDİR?

Yarışmada İdil Naz Kaluç ile olan ilişkisiyle dikkat çeken Arsel Şentürk, 27 yaşında ve İşletme yönetimi mezunu. Fransa'da doğan Arsel Şentürk, babasının tekstil ve yatırım şirketinde kardeşleriyle birlikte çalışıyor. Renis oynamayı ve sörf yapmayı çok sevdiğini dile getiren Arsel Şentürk, -rakiplerini ticari zekası ile zorlayacağını düşünüyor. Oldukça iddialı olan yarışmacı, büyük ödül olan 1 milyon lirayı kazanarak kendi işini kurmak istediğini söylüyor.