Biga Fenerbahçeliler Derneği Futbol Okulu Açıldı

ÇANAKKALE (A.A) - Biga Fenerbahçeliler Derneği futbol okulu açıldı.

ÇANAKKALE (A.A) - Biga Fenerbahçeliler Derneği futbol okulu açıldı.

Derneğe kayıtlı 42 öğrenci, Köşdere Aktivite Merkezi'ne ait suni çim sahada Teknik Direktörler Hasan Özdemir ve Vehbi Cevher nezaretinde eğitimlere başladı.

Biga Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Şadan Doğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, 12 ay devam edecek futbol okulunda, 6 ile 12 yaş grubu çocukların deneyimli antrenörler nezaretinde yetiştirileceğini söyledi.

Spor kulüplerinin alt yapısına ve profesyonel takımlara futbolcu yetiştirmek için yola çıktıklarını belirten Doğan, "Türkiye'de bir ilki daha gerçekleştirerek yetenekli çocuklarımızı keşfetmek istiyoruz. Burada eğitim alan çocuklarımızı okullarında da takip edip voleybol ve basketbol gibi branşlara ağırlık vermek amacındayız" dedi.

Reklam
Reklam

Açılışa Doğtaş Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan ile Biga Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu ve dernek üyeleri katıldı.

Muhabir: Serten Akkaya / Burak Akay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: