Biga Kent Konseyi'nin Toplantısı Yapıldı

ÇANAKKALE (A.A) - Biga Kent Konseyi'nin olağan toplantısı yapıldı.

ÇANAKKALE (A.A) - Biga Kent Konseyi'nin olağan toplantısı yapıldı.

Biga Belediyesi Ada Bilgi Kültür ve Sanat Evi'ndeki toplantının divan başkanlığını Metin Tatlı, üyeliklerini ise Agah Ayhan ve Samet Genç yaptı.

Toplantıda, Biga Kent Konseyi Genel Sekreteri Erdoğan Başer tarafından faaliyet raporları okundu.

Biga'nın tanıtımı için yöresel lezzetler çalışma grubu oluşturulmasına karar verilen toplantıda konuşan Biga Kent Konseyi Başkanı Metin Tatlı, afet yönetiminde Biga'nın kriz merkezinin yeterli görülmediğini öne sürdü.

Reklam
Reklam

Tatlı, arama kurtarma ekibine bir bot alımı için Belediye Başkanı Mehmet Özkan'dan talepte bulundu. Özkan ise talebe olumlu yanıt verdi.

Belediye Başkanı Özkan, Biga'nın kenarından geçilen değil, içine girilen şehir olma yolunda çalışmaların hızla sürdüğünü belirterek, "Yerel yönetimler olarak vatandaşlarımızdan gelen her maili okuyup, değerlendirmeye alıyoruz. Yöremizin eti, sütü ve tarımsal ürünlerinin teşhiri için satışa sunulduğu mekanlar oluşturulacak" dedi.

Muhabir: Serten Akkaya / Mehmet Bayer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: