Biga MYO Kütüphanesindeki Kitap Sayısı Artıyor

ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nin (ÇOMÜ) başlattığı, "Şehitlerimiz için hedef 1 milyon kitap" kampanyası çerçevesinde Biga Meslek Yüksekokulu

ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nin (ÇOMÜ) başlattığı, "Şehitlerimiz için hedef 1 milyon kitap" kampanyası çerçevesinde Biga Meslek Yüksekokulu kütüphanesindeki kitap sayısı hızla artıyor.

Okul Müdürü Doç. Dr. Şemun Tayyar, yaptığı açıklamada, son bir yıl içerisinde kitap sayısını yaklaşık yüzde 300 artıran merkezi kütüphanenin yanında kendi kütüphanelerindeki sayısında hızla arttığını söyledi.

"Özellikle öğrencilere ve kitaplara yapılan yatırım en yüce ve en kutsal yatırımlardandır" diyen Tayyar, öğrencilerin ödev ve dönem projelerini zorlanmadan, kaynak sıkıntısı yaşamadan hazırlayabileceklerini bildirdi.

Reklam
Reklam

Tayyar, "Kütüphanemizin zenginleşmesine katkı sunan ve kişi ve kuruluşlara şükranlarımı sunuyorum. Biga'lı ve Çanakkale'li iş adamları ve sanayicilerimizin desteğiyle özellikle son baskısı çıkan bilimsel kitapların yanında öğrencilerin gereksinim duydukları ders kitapları kütüphanemize kazandırıldı" dedi.

Muhabir: Serten Akkaya / Fikriye Susam Uyar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: