Biga'da Babalar Eğitiliyor

 Biga Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu (ASO) Müdürlüğünce düzenlenen Baba Destek Eğitim Programı (BADEP) kapsamında babalara eğitim veriliyor.

Biga Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu kapsamında babalara eğitim veriliyor. Kurs eğitmeni Sadık Kuştepe, gazetecilere yaptığı açıklamada, Biga Belediyesi Ada Bilgi Kültür ve Sanat Evi'nde 14 hafta sürecek kursa 20 babanın katıldığını bildirdi. Hedeflerinin, babaların çocuk gelişimiyle ilgili bilgilerini artırmak ve çocukların çok yönlü gelişimine katkı sunmak olduğunu belirten Kuştepe, "BADEP uygulamaları sayesinde daha demokratik, mutlu bir aile ve toplum yapısı desteklenmiş oluyor. 7-11 yaş arasında çocukları olan babalarda, çocuklarıyla sağlıklı iletişim kurmalarını ve gelişimlerini destekleme konusunda davranış değişikliği oluşturmaya gayret göstereceğiz" ifadesini kullandı. Kuştepe, kursun ikincisinin şubat ayında açılacağını sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: