Biga'da Fırtına Ve Kuvvetli Yağış

ÇANAKKALE (A.A) - Biga'da, dün gece etkili olan fırtına ve kuvvetli yağış, hayatı olumsuz etkiliyor.

ÇANAKKALE (A.A) - Biga'da, dün gece etkili olan fırtına ve kuvvetli yağış, hayatı olumsuz etkiliyor.

Ada Mahallesi Lale Sokak'ta Ziya Demirdöven'in oturduğu tek katlı evin bahçesindeki ağaç, fırtına ve kuvvetli yağışın etkisiyle evin çatısına devrildi.

Demirdöven, yaptığı açıklamada, yağış başladığı sırada evde olmadıklarını, döndüklerinde bahçedeki ağacın evin üzerine devrildiğini gördüklerini söyledi.

Biga Belediyesi ekiplerinin olay yerine gelerek inceleme yaptığını belirten Demirdöven, "Eşim Hatice komşuya, ben de kahvehaneye gitmiştim. Aniden yağış bastırınca eve geldik. Bahçedeki ağacın evin üzerine devrildiğini gördük. Duvar iki yerinden çatladı. Çatı akmaya başlayınca içeriye sular girdi. Eşyalarımız da biz de perişan olduk" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Serten Akkaya/Fikriye Susam Uyar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: