Biga'da Girişimcilik Eğitimi

 Biga Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından düzenlenen "uygulamalı girişimcilik eğitimi" başladı.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyesi Jale Kırbaş ile kursiyerler katıldı. Jale Kırbaş, yaptığı konuşmada, Biga’da ticaretin canlanması ve işsizliğin önüne geçilebilmesi amacıyla yeni iş yeri açacak kişiler için uygulamalı girişimcilik eğitimini başlattıklarını söyledi. Kırbaş, eğitimleri başarıyla tamamlayan girişimcilerin, yeni iş fikirlerini hayata geçirdikleri takdirde 30 bin lira hibe ile 70 bin liraya kadar sıfır faizli kredi desteğinden yararlanabileceğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: