Biga'da Hırsızlık Olayları

ÇANAKKALE (A.A) - Biga'da, bir kooperatife ait lokantaya giren kişi ya da kişiler, iş yerinin televizyonunu çaldı.

ÇANAKKALE (A.A) - Biga'da, bir kooperatife ait lokantaya giren kişi ya da kişiler, iş yerinin televizyonunu çaldı.

Sakarya Mahallesi Muammer Aksoy Caddesi'nde, Kadın Çevre ve Kültür Kooperatifi (BİKAD) lokantasına giren hırsızlar, iş yerindeki televizyonu alarak, kaçtı.

BİKAD üyesi Zülfiye Korucu, iş yerini açmak üzere geldiğinde cam olan kapının kırıldığını gördüğünü belirterek, durumu hemen polise bildirdiğini ifade etti.

-Sağlık merkezine giren hırsız yakalandı-

Biga 75. yıl Aile Sağlığı Merkezi'ne hırsızlık amacıyla giren kişi, yakalandı.

Reklam
Reklam

Sakarya Mahallesi Çan Caddesi'ndeki 75. Yıl Aile Sağlığı Merkezi'ne giren O.B (31), poliklinik mutfağı ile aşı odasını ateşe verdi.

Tıbbi malzemelerin bir kısmına da zarar veren zanlı, sağlık merkezindeki 2 adet LCD televizyonla 3 adet diz üstü bilgisayarı alıp kaçmak istediği sırada, mahalle sakinlerinin polise haber vermesiyle yakalandı.

Muhabir: Serten Akkaya / Fikriye Susam Uyar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: