Biga'da Kan Bağışı Kampanyası

ÇANAKKALE (A.A) - Biga'da düzenlenen kampanyada, 50 ünite kan bağışında bulunuldu.

ÇANAKKALE (A.A) - Biga'da düzenlenen kampanyada, 50 ünite kan bağışında bulunuldu.

Çanakkale Kızılay Kan Bağış Merkezi Müdürü Dr. Muammer Eçier, Türk Kızılay'ı tarafından ülke genelinde "Kan acil değil sürekli ihtiyaçtır" sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında, Çınarlık Parkı'nda kan bağışı kabul ettiklerini söyledi.

Bir hafta boyunca Çanakkale'nin ilçelerinde tır organizasyonuyla kan bağışı kabul ettiklerini belirten Eçier, bu anlamda Biga'nın kendilerine yardımcı olan ilçelerden birisi olduğunu bildirdi.

Reklam
Reklam

Eçier, "Bigalılar ile adeta birbirimizi tanır hale geldik. Hastanelerin kan alma yetkileri kaldırıldığından, tek elden ve standart yapılması amacıyla Türk Kızılay'ı olarak bizler daha sık gelip, kan almaya başladık. Bize nereden destek gelirse gidiyoruz" dedi.

Biga'daki kampanyada, 50 ünite kan bağışında bulunuldu.

Muhabir : Biga / Fikriye Susam Uyar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: