Biga'da Peygamber Sevgisi Salonu Doldurdu

Çanakkale'nin Biga ilçesinde Yıldız Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin Belediye Ada Düğün Salonu'nda düzenlediği...

Çanakkale'nin Biga ilçesinde Yıldız Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin Belediye Ada Düğün Salonu'nda düzenlediği Kutlu Doğum programı yoğun ilgi gördü. Programa Belediye Başkanı Mehmet Özkan, İlçe Müftüsü Eyüp Baldemir, siyasi parti temsilcileri, Biga İş Adamları Derneği (BİAD) Başkanı Habib Yeni, daire amirleri, okul müdürleri, iş adamları ve vatandaşlar da katıldı.

Yıldız Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Nazmi Yeşilfiliz, programın açılışında yaptığı konuşmada, "27 Nisan 2013 Cumartesi günü Bayram Sokak'ta sabah başlayacak Kutlu Doğum Şenliği akşama kadar devam ederek bir bayram havasında olacaktır. Burada yapacağımız etkinlikler ise Kutsal Emanetler Sergisi, kitap fuarı, şerbet dağıtımı, Osmanlı macunu, lokma dağıtımı, hat ve ebru sanatı gösterimi kermes ve sosyal aktiveler yapılacak olup bütün Biga halkımız davetlidir." dedi.

Reklam
Reklam

Program, İzmir tarihi Hisar Camii Başmüezzini Muhammed Emin Ayaz’ın Kuran-ı Kerim tilavetinden sonra, ilahiyatçı Mehmet Yıldız'ın konuşması ile devam etti. Yıldız, Hz. Peygamber'in (sav) yeniden insanlığa onur kazandırarak şereflendirdiğini ve ismi ile ölmüş ruhların tekrar hayat bulduğunu ifade etti.

Saffet Yıldız ve Grup Sazende, ilahi ve naatları bütün izleyicilerle birlikte söylerken, sema gösterisi de vatandaşlarca beğeniyle izlendi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: