Biga'da Ulaşıma Zam

Çanakkale’nin Biga Belediye Meclisi, şehir içinde toplu taşıma hizmeti veren otobüslerde yolcu ücretlerini yeniden belirledi.S.S....

Çanakkale’nin Biga Belediye Meclisi, şehir içinde toplu taşıma hizmeti veren otobüslerde yolcu ücretlerini yeniden belirledi.

S.S. Şehir İçi Taşıma Kooperatifi, Biga Belediye Meclisi'ne sunduğu dilekçede, taşıma ücretlerinin öğrenci 1 TL, tam 1.35 TL olarak yeniden belirlenmesini istedi. Petrol fiyatları ile diğer girdilerdeki artışların da göz önünde bulundurulduğu kararda zam yapılmasının uygun olduğu belirtildi. Buna göre, 90 kuruş olarak uygulanan öğrenci bilet fiyatının 1 TL, 1.25 TL olan tam bilet ücretinin de 1.30 TL olmasına karar verildi.

Reklam
Reklam

Yapılan zammın 1 Ağustos’tan itibaren geçerli olacağını söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Özkan, “Uzun süredir zam yapmadık. Bize gelen dilekçe üzerine meclis toplantısında gündeme getirerek uygun olan artışı yaptık" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: