Biga’da Yola Taşan Kafeteryalara Yıkım Şoku

Çanakkale’nin Biga ilçesinde, Rafet Gürkaynak Caddesi'nde bulunan kafeteryalar yola taşan bölümlerini sökecek, sökmedikleri takdirde eklentiler...

Çanakkale’nin Biga ilçesinde, Rafet Gürkaynak Caddesi'nde bulunan kafeteryalar yola taşan bölümlerini sökecek, sökmedikleri takdirde eklentiler 6 gün içinde yıkılacak.

Biga’da özellikle yaz günlerinde vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Rafet Gürkaynak Caddesi'ndeki kafeteryalar, yolu işgal ettikleri gerekçesiyle belediye tarafından uyarıldı. Uyarı yazısında, “Apartmanlara bitişik kaldırım ve yol üzerinde kalan, etrafı camlı, üzeri kapalı, sabit eklentiler tespit edilmiş, bunların en geç 6 gün içinde sökülmesi gerektiği tebliğ edilmiştir. Bu süre içinde sökülmeyen eklentiler belediyemizce sökülecektir” denildi.

Reklam
Reklam

Yıkım” kararının, cadde sakinlerinin şikayeti üzerine alındığı öne sürülürken, kafeterya sahiplerin belediye ile masaya oturarak yeni bir çözüm için görüşmeler yapacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: