Biga'dan Kısa Kısa

ÇANAKKALE (A.A) - Biga Mehmet Akif Ersoy Lisesinden 95 öğrenci mezun oldu.

ÇANAKKALE (A.A) - Biga Mehmet Akif Ersoy Lisesinden 95 öğrenci mezun oldu.

Okul Müdürü Fikret Can, okulun bahçesinde düzenlenen 51. Dönem Mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada, herkesin bir hedefi olması gerektiğini söyledi.

"Hayatınızın sonunda nerede olacağınızı bilmek istiyorsanız, nereye gittiğinizi bilmek zorundasınız" diyen Can, öğrencilerden kendilerine doğru hedefler belirlemelerini istedi.

Can, "Hedefe ulaşmada yolunuzu aldığınız eğitim, azim ve kararlılığınız belirleyecektir. Yol o kadar çok ki, hangisinden gideceğiniz size bağlı. İşsiz ve sokakta dolaşmak mı, memur ya da mühendis olmak mı- Zengin veya fakir olmak mı, perişan ya da zirvede olmak, itilip kakılmak mı- Bu seçim sizin. Artık düşünmeyi, seçmeyi ve ayırt etmeyi öğrenmelisiniz" dedi.

Reklam
Reklam

İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Avlanır ise öğrencilere bazı tavsiyelerde bulundu.

Söyledikleri şarkılarla törene katılanlara neşeli anlar yaşatan öğrenciler daha sonra diplomalarını aldı, keplerini havaya fırlattı.

-Huzurevinde konser

Çan Seramik Musiki Derneği korosu, Biga Sağlık ve Eğitim Vakfı (BİSEV) Huzurevi'nde konser verdi.

Konserde, koro ve solistlerin seslendirdiği şarkılar, büyük beğeni topladı. Huzurevi Müdürü Filiz Harmancı, huzurevi sakinlerinden Emin Öztürk ile dans etti. Diğer yaşlılar şarkılara alkışlarla eşlik etti.

Emin Öztürk, dinlediği şarkıların kendisini maziye götürdüğünü belirterek, "Gençliğimi tekrar hatırladım. Gecenin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Biga Kaymakamı Fatih Genel de konseri eşi Yasemin Genel ile birlikte izledi. Genel, Çan Seramik Musiki Derneği'ne düzenledikleri etkinlik için teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: